Karriärcoachning

"Karriär? Att hitta det man tycker bäst om att göra och få någon att betala en för att göra det."
Katherine Whitehorns


Arbetet tar en stor del av vår tid och är en stor del av vårt liv. Det betyder att vi ibland mår bra av att reflektera över vad vi vill med vårt fortsatta arbetsliv, vilka vägar vi är nyfikna på, vad vi hoppas på och önskar oss själva. Vad nästa steg i karriären kan bli.

Till din hjälp kan vi erbjuda ett arbetsmaterial och en samtalspartner som utgår från ett helhetsperspektiv. Det går inte att separera vår arbetssituation från vår livssituation eftersom de delarna påverkar varandra. Livsutveckling innebär att du gör aktiva val kring hur du väljer att leva ditt liv. Vad som är viktigt för dig och hur du vill använda din tid på ett sätt som ger dig mening och lycka. Och karriärutveckling innebär att du själv formar din karriär. Oavsett om det handlar om att "klättra" i en hierarki, byta arbetsgivare eller starta eget.

Karriärutveckling handlar således om att hitta vägar till ett arbete som just du tycker om och trivs med. Utgångspunkten är att identifiera just dina talanger för att sedan hitta ett arbete som matchar. Det finns lika många karriärer som det finns människor och du avgör vad som är en framgångsrik karriär för dig.

Låter det intressant? Fyll i förfrågningsformuläret - klicka här - eller kontakta oss på 08-605 70 70 eller


Valid XHTML 1.0
    Valid CSS